Fangstrapportering

Obligatorisk indrapportering af fangster på Sønder Resen Lystfisker Konsortiums fiskevand.

Fra 2017 fiskesæsonens start er det obligatorisk  for SRLK's medlemmer at indrapportere alle fangster på konsortiets fiskevand.

BEMÆRK: Din indrapportering bliver samtidigt gemt i fangstjournalen, så fangster fra Karup Å, vil blive synlige på Karup Å sammenslutningen hjemmeside.

Det er valgfrit om du vil have dit navn offentliggjort i fangstjournalen eller ej. Ønsker du at være anonym, vælger du det blot under indrapporteringen.

Har du lyst, er der også mulighed for at skrive din historie omkring fangsten, ligesom du også kan få dit billede gemt sammen med din fangstrapport. Du skal blot sende en mail med dit billede til redaktionen, så deltager du også i konkurrencen om at komme i konsoritets Hall of Fame.

For at sikre at billedet bliver gemt sammen med dine data skal du huske, at din mail enten skal indeholde det løbenummer, som bliver oplyst ved online registreringen eller navn, by, fangstdato, art, vægt samt længde på din fangst.

Billedet sendes til webmaster@srlk.dk.

BEMÆRK: Ved at sende billeder til fangstjournalen, giver du samtidig konsortiet og KÅS lov til frit og uden betaling, at anvende materialet i andre sammenhænge til fremme af lystfiskeriet i SRLK og Karup Å.

Fangstrapporten vil i sidste ende give alle en mulighed for at få et samlet billede af fangsterne for foreningens fiskevand.

Klik her for at tilmelde din fangst

Del din fangst på konsortiets facebookside.
Du kan også selv sætte den på SRLK's facebookgruppe og hurtigt få den delt der.

Send en mail med din fangst/historie og få den på konsortiets hjemmeside.
Her du en god historie eller fanger du en fisk du vil dele med dine fiskekammerater er du altid velkommen til at få din fisk og historie på foreningens hjemmeside herunder.

11 kg p4

Allan Nørskov Johansen
11 kg / 92 cm
Fanget på flue d. 27/7 2015

Din fisk

 

Din fisk

 

Din fisk

 

RSS Karup Å sammenslutningens fangsrapport