Alle fangster fanget på SRLK's vand skal indrapporteres senest 48 timer efter fangst via Fangstjournalen eller via KAS' formular. Dette gælder for laks, havørred, bækørred, stalling og gedde, men man er velkommen til at indrapportere andre arter. Husk at det er obligatorisk, at indberette fangst af laks og havørred i Karup Å sammenslutningen, men her indrapporteres fangster automatisk. Når du indberetter en fangst, er du automatisk med i SRLKs Hall Of Fame konkurrence.

Hvis du bare ønsker at indtaste din fangst her på siden, så er linket lige herunder.

Klik her for at tilmelde din fangst i den gamle formular

SRLK og KÅS samarbejder med Fangstjournalen, der er udviklet af DTU Aqua. Fangstjournalen er et tilbud til lystfiskere, som vil gøre en forskel for fiskebestandene. Lystfiskere, som anvender Fangstjournalen til at registrere fisketure og fangster, bidrager til at skabe et bæredygtigt og bedre fiskeri i de vande hvor de fisker. Vi opfordrer derfor dig til at tilmelde sig Fangstjournalen og bruge den til at indtaste dine fangster.

Det smarte er, at hvis man bruger Fangstjournalen, så behøver man ikke indtaste fangsterne flere steder. Fangstjournalen sender automatisk dine indtastede fangster til både KÅS og SRLK. Du kan finde Fangstjournalen på fangstjournalen.dk, hvor du kan taste fisketure ind via computer. Der vil også komme en gratis app fra 2020. Når man opretter sin profil på Fangstjournalen og er logget ind, er det vigtigt, at man angiver den forening man er medlem af (under rediger profil), ellers får foreningen nemlig ikke adgang til dine data.

Vi håber selvfølgelig at I vil bruge Fangstjournalen og dermed støtte op om det gode formål med at sikre bedst mulige data til at sikre godt fiskeri i fremtiden. Skulle man opleve at Fangstjournalen er svær at komme i gang med eller har forslag til forbedringer, så skriv en e-mail til projektleder ved DTU Aqua, Christian Skov.

Brug Fangstjournalen

 

 

Links:

KAS/SRLK formular til indberetning af fangster

--------------------------------

Fangstjournalen til indberetning af fangster

--------------------------------

Fangststatistik

--------------------------------

Fangster (liste)