P1 - Det nye stykke

Det nye stykke er det sidste stykke fiskevand som Sønder-Resen lystfiskerkonsortium har fået adgang til. Stykket byder på glimrende fiskevand for 1-2 personer.

P1-stykket

Kørevejledning:

Fra Resen Bro kører du mod Fårbæk. Når du er kommet igennem Fårbæk fortsætter du af asfaltvejen et stykke indtil du har passeret en gård på venstre side. Nogle hundrede meter senere er der en gammel betonparkering på venstre side. Ved slutningen af denne er der en grusvej, du kan tage, lige inden en gammel gyllevogn. På et tidspunkt deler grusvejen sig, her skal du holde til venstre. Vejen er en farbar markvej, der ikke er specielt god. Du parkerer ved en gammel hytte, der tilhører konsortiet.

Startmulighed 1:

Du skal fortsætte gående i køreretningen ad en sti 20 meter gennem en lille bevoksning og over en bæk og så er du klar til at fiske. Du kan kun fiske nedstrøms herfra. Det første stykke er rigtigt spændende med en pool, et godt sving og et langt stykke med hurtigt vand.

Startmulighed 2:

Alternativt kan du følge marken fra hytten i nedstrømsretning (mod venstre) og starte ved det første skarpe sving mod højre. Samme vej er god at bruge på tilbagevejen, så du ikke går langs åen med risiko for at genere andre medlemmer.

GPS koordinater:

Breddegrad: 56°21'49.40"N / Længdegrad: 9° 5'22.34"Ø

Øvrigt:

Har du selv en god oplevelse med fiskefangst eller andet underholdende herfra, så send den gerne til webmaster@srlk.dk