Konsortiet er åbent for optagelse af nye medlemmer og vi håber at du har lyst til at opleve fiskeriet og den pragtfulde natur ved konsortiets fiskevand. Da vi fra sæsonen 2021 er vi overgået til Mobile Pay som betalingsmiddel er indmeldelse bare at udfylde formularen herunder, og du vil modtage en betalingsanmodning via Mobile Pay. Har du spørgsmål vedr. optagelse eller betaling er du meget velkommen til at kontakte et medlem af bestyrelsen.

  Jeg vil gerne meldes ind i Sønder Resen Lystfisker Konsortium (SRLK)for sæsonen 2020. Når jeg ansøger om medlemsskab af SRLK giver jeg samtidig samtykke til at konsortiet sender mig en Mobile Pay anmodning på det oplyste telefonnummer.

  Dit fornavn (skal udfyldes):

  Dit Efternavn (skal udfyldes):

  Din Adresse (skal udfyldes):

  Dit postnummer(skal udfyldes):

  Din by(skal udfyldes):

  Dit telefonnummer(skal udfyldes):

  Din e-mail (skal udfyldes):

  Din besked (eventuelt]: