I forbindelse med klargøring af kontingentbetalingsløsningen til 2019 er der en række medlemmer som desværre har fået en automail omkring ophør af SRLK medlemskab. Du er STADIG medlem selvom du har fået sådan en mail!!!

Den tekniske løsning er baseret på et medlemskabssystem. For at kunne lave et nyt 2019 medlemskab er jeres 2018 medlemskaber ophørt til udgangen af 2018. Det har IKKE nogen betydning for jeres medlemsstatus i SRLK. I er stadig medlemmer og garanteret en plads i konsortiet så længe i betaler det årlige kontingent. Betalingen vil i år være 100% elektronisk og foregå via hjemmesiden www.srlk.dk, som vil være klar i løbet af nogle få dage.

Har du spørgsmål til opdateringen / betaling af medlemskab er du velkommen til at kontakte webmaster Kim Snejbjerg på 30554939 eller formand Jan Snejbjerg 40903949.

Mvh. Bestyrelsen