Efter anden grødeskæring er fiskevandet nu igen blevet super tilgængeligt. Det har i perioder været vanskeligt at fiske flere steder, og især var der fra uge 29 og frem ikke specielt gunstige forhold ved eksempelvis Fårbæk.

Vi brokkede os naturligvis over situationen, og som jeg skønner det, er der blevet klippet over middel i anden omgang. Det står naturligvis for egen regning, indtil vi på torsdag sammen med kommunerne gennemgår resultatet for skæringen fra Resen Bro ned til kommunegrænsen (Skive Kommune).

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var et hurtigt smut forbi åen fredag, hvor grødeskæringen netop var på vej ned mod Vormstrup, nedstrøms vort vand. Det blev til en fin aften med en fisk på land og yderligere 2 der slap fluen inden landing var mulig. Siden har jeg haft yderligere en tur til stykket nedstrøms halvtaget – i går aftes – og der nærmest kogte det med fisk. Flere fisk rejste sig aggressivt efter fluen, men ingen hug! Igen må det siges, at en aften, hvor det nærmest vælter i fisk, buler efter fluen, og i det hele taget spænding i hvert kast, kan være mindst ligeså underholdende som en tur med en fisk der hugger ud af det blå. Også selv om der så vidt jeg ved ikke var berøring med fluen 🙂

Jeg glæder mig til næste tur – for netop nu, præcis som sidste år i oktober, er der voldsomt mange fisk på fiskevandet – spændende fiskeri, hvor både dag- og aftenfiskere såvel som morgen- og natfiskere har chancen for en spændende fiskeoplevelse.

Lørdag den første oktober, i lørdags, ville jeg så lige satse på et morgentræk igennem Møller-svingene. Det blev ikke til fisk, men til en masse fine solskinsbilleder. Det var så smukt vejr, at jeg helt glemte at fiske 🙂 I stedet for fisk fik jeg en serie rigtig gode billeder – og en mægtig oplevelse rigere, kunne jeg tage hjem og fejre min fødselsdag nr 49 med familien. Ikke dårligt vel !

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA