Sucessen fortsætter. Karup Å Sammenslutningen(KÅS) og holdet bag konkurrencen ”Fra udspring til udløb” står tilbage efter en afsluttet konkurrence, med et stor og tilfreds smil. Et stort smil der skyldes at masser af lystfiskere, har haft en fornøjelig weekend, hvor det var muligt at fiske i det meste af Karup Å. KÅS består af 12 fiskeklubber, de havde lagt deres fiskevand til rådighed under konkurrencen.
Arrangementet forløb fantastisk og resultatet var over forventningen. Med 88 indvejede havørreder og med en top 10, man ikke finder mange steder i verden på havørreder.
Karup Å har fisket fantastisk de sidste 6 år, vi har en stærk formodning om at det skyldes det store arbejde, der udføres omkring de mange og store gydebanker. Kommuner, Lodsejere og frivillige medlemmer af KÅS foreningerne har brugt rigtig mange timer, med skovl og greb, men resultatet begynder at vise sig.
Nu har Karup Å konkurrencen eksisteret siden 1999. Fiskekonkurrencen er et meget vigtig element, hvor penge gennem de sidste 7 år er brugt til gydegrus, og vi stopper ikke her.
Allerede fra i morgen bliver kimen til konkurrencen 2017 sat i jorden, og så må vi se om 6 fantastiske år ved åen, kan blive til 7.
Til sidst vil vi i Konkurrenceudvalget, gerne sige tak til alle deltagere, – de deltagere der er med til at lave en normal weekend i august, om til den største begivenhed ved Karup Å. Jeres støtte havner i sidste ende også
i Karup Å, til glæde for hovedpersonen i hele konkurrencen – havørreden.
Alle sponsorerne samt lodsejerne skal også have en stor tak, uden jer var det ikke blevet muligt – TAK!
Konkurrenceudvalget håber at vi ses i weekenden d. 11. – 13. august 2017, til 18’ende udgave af Karup Å konkurrencen. Vi vil gøre alt for at gentage succesen.

//Konkurrence udvalget

Karup Å Sammenslutningens billede.