I skønne omgivelser og i fantastisk godt vejr afholdt konsortiet lørdag “kend dit fiskevand”. 6 medlemmer havde tilmeldt sig arrangementet. Der blev vist fiskegrej, snakket fluer, drøftet teknik og spadseret langs åen med fokus på gode hug-pladser. Et af højdepunkterne var besøg af Lasse. Et andet nævneværdigt højdepunkt må være

grill frankfurtere på terrassen ved Det røde Sommerhus. Kronen på værket var dog fangstrapport fra aftenens fiskeri: “Tak for i går. Det gav pote senere på dagen i går. Jeg fangede en havørred på 65 cm. Og 3,4 kg kl. 24.00”. Tillykke med fangsten til Bjarne, og skønt med endnu en bekræftet fangst fra konsortiets vand 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Til jer der deltog vil jeg gerne sige tak for en hyggelig dag, og jeg håber, at I har fået lidt nyttigt med hjem

Mvh
Jan Snejbjerg Jensen